Tanjung Piai Resort, Pontian, Johor

15 February 2010


























































Funfair

14 February 2010

Weekend ni kami takde kemana-mana. Kita ajak ayah dan ibu ke funfair depan Jusco dekat dengan rumah kita. Walaupun mula-mula tu banyak alasan ayah taknak bawak, akhirnya kami singgah sekejap di funfair malam tu














Ayah bagi budget RM15 je. Dapat la naik ferris wheel dan main beberapa game kat situ. Ayah pun ada tolong kita main game senapang, tapi tak dapat hadiah. Sorry ye gambar tak clear, pakai handphone je.






*Updated On 31 May 2010
Labels: 0 comments | edit post