COZZI Hotel - Port Dickson

10 Disember 2010





Esok ada jemputan kenduri wedding sepupu ibu di Kampung, so kami sekeluarga bertolak awal sehari dan bermalam di Port Dickson. Kira nak bercuti dan berehat. Ayah kata kali ni takde budget, jadi kami akan bermalam di budget hotel sahaja. Camana tu takde budget tapi bermalam di budget hotel?




Nama hotel ni Cozzi Hotel. Oklah untuk bemalam. Breakfast takde, malahan restoran pun hotel ni takde. Nasib baik keliling hotel ni banyak gerai sebab memang hotel ni dekat dengan tempat orang ramai Pantai Teluk Kemang. Atuk, Wan, Maksu & Paksu serta Fitri & Iqmal pun join kami sekeluarga tetapi mereka sampai lewat sikit.




Yang canggihnya kat hotel ni ada slide yang tingginya hampir sama bangunan 3 tingkat. Tapi sayangnya bebudak hensem bawah 12 tahun macam kita ni tak dibenarkan naik. So Iqmal & Fitri je yang naik. Tengok ye aksi dibawah ni! (no audio)
video
Labels: edit post
0 Responses