Kita Ada Tech Deckkk....

11 April 2011
Beberapa minggu lepas, Iqmal my sepupu ada bagi satu Tech Deck dia kat kita. Dia dah ada beberapa buah lagi yang baru. Yang lama ni diberi pada kita. Balik ke rumah, kita minta ayah belikan kita yang baru tapi ayah kata belajar la pakai yang lama dulu, dah pandai baru beli yang baru.

Siapa tak tau Tech Deck tu apa? Tech Deck ni bukan cicak Tokek tu tau, Tech Deck ni ialah skateboard mini yang dimainkan dengan jari macam dalam gambar ni:



Oleh sebab ayah dan janji kalau kita pandai main barulah boleh beli yang baru, maka kita pun selalu berlatih. Dan akhirnya hari ni kita dapat menempa kejayaan dengan meyakinkan ayah supaya beli Tech Deck baru seperti di bawah. Yang kat luar tu Tech Deck yang Iqmal bagi:


Ayah yang cari Tech Deck ni. Kebetulan orang yang jual ni pun duduk dekat-dekat rumah kita je. Dah jumpa penjual tu ayah suruh kita pilih design kat internet. Lepas maghrib tadi kami pergi ambil dari Tech Deck baru ni. Inilah rupanya selepas dikeluarkan:




Labels: edit post
1 Response
  1. orang yang jual tu ade contact die x, sebab saya urgent nK beli nih..